Masová harmonika
Máte rádi maso a hledáte nový recept? Tak tohle je článek pří pro vás!
Ingredience:
- vepřová kotleta
- sýr (podle chuti, my jsme dávali nivu a mozzarellu, ale dobrý bude třeba i čedar)
- paprika
- cibule
- hranolky
- rajčatové pesto
Postup:
Ze všeho nejdříve si připravíme maso. Nakrojíme ho do varhánků tak, aby dole zůstalo spojené. Všechny plátky promažeme rajčatovým pestem a necháme v ledničce, aby se maso pěkně proleželo.
Mezitím si nakrájíme sýr na plátky, oloupeme a nakrájíme cibuli na půl kolečka. Papriku zbavíme semínek a také nakrájíme na proužky. Poté, co budeme mít všechno připravené, vyndáme maso z ledničky a začneme do varhánků "pěchovat" všechny ingredience.
Takto naplněné maso položíme na alobal. Tam maso ještě osolíme a opepříme. Pak už jen zabalíme do alobalu a necháme tak hodinu a půl péct.
Pak už si k tomu jen uděláme přílohu, podle toho na co máte chuť a nebo co zrovna máte doma. Vyndáme maso z trouby a rozbalíme z alobalu.
Pak už jenom nakrájíme a můžeme podávat oběd.
Dobrou chuť!
Žádné komentáře:
Okomentovat